LiaaBébé – LiaaBebe

Vélemények

babák bőrének

Szuper puha bambusz

Természetes bambusz rostból készült babaruháink extra puhaságot biztosítanak a viselés első pillanatától kezdve. Emellett a bambusz sokkal nagyobb nedvszívó képességgel rendelkezik mint a pamut, így biztosítja az egész napos kényelmet a bőrödnek. A bambusz lélegző tulajdonsága révén télen meleg, nyáron pedig hűvös érzetet keltenek.

Ha a baba alszik, Anya is tud

Pihentető alvás

Az alvás szervezetünk számára elengedhetetlen. Egy olyan állapot, mely hozzájárul fizikai és szellemi megújulásunkhoz. Sajnos egyre többen szenvednek különféle alvásproblémáktól, mely nem csak a felnőtteket, hanem a gyerekeket is érintheti.

Éppen ezért rendkívül fontos, hogy a lehető legtöbbet tegyük azért, hogy senki és semmi ne zavarjon minket, amíg alszunk.

Rólunk

Két csodálatos gyermek szüleiként, rengeteg kihívással szembesülünk nap mint nap; etetés, altatás, öltöztetés, fürdetés, beszoktatás és még lehetne sorolni..  Természetesen, amikor már azt hinnénk már minden flottul megy, akkor hirtelen valami teljesen megváltozik. 

A legtöbb kisgyerek nem szeret öltözködni, így amikor egy olyan ruhadarabot kell ráadni ami nem rugalmas, az a szülőnek és a gyereknek is kész szenvedés. A LiaaBébé márka megszületésének célja volt, hogy ezt a kihívást legyőzzük.

×