Kislány cumival rózsaszín tipegő hálózsákban ül a kiságyában

Kényelmes hálózsák, kilógó lábacskák – ami nem zavarja a kicsiket!

Beköszöntöttek az imádott, bekuckózos, hosszú esték. Ilyenkor a meleg különösen jól esik, de fontos, hogy szülőként felkészülten vágj neki a hideg éjszakáknak.

 

Elérkezett a hűvös évszak, aminél már csak egyre hidegebb lesz. Lassan előkerülnek a vastag paplanok a szekrényből, ami megvéd az éjszaka hidegétől. De mi a helyzet a legkisebbekkel? Hiszen ők egyáltalán nem szeretik a nagy, vastag takarókat, és különben is, annyit mozgolódnak, hogy nem maradna rajtuk. A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád: tipegő hálózsák, amit imádni fogtok, hiszen gyengéd melegséget nyújt.

  

A hagyományos hálózsákok leginkább csak a kezdeti időszakban, a pici babák esetében használhatók biztonságosan és sírás nélkül. Amint picinyed elkezd rugdalózni, forgolódni és járni, ezek a hálózsákok hamar rémálommá válnak. Egy izgő-mozgó gyerek számára a hálózsákban töltött éjszaka felkavaró, mert ha erősebben megfordul könnyen belegabalyodhat, vagy nem tud visszafordulni. És akkor felébred és sír...és ami ennél is ijesztőbb, ha felébred és útnak indul, könnyen orra esik, mert nem tud mozogni.

 

Nem kell ennek megtörténnie! Amint a nevében is benne van, a tipegő hálózsákokban nyugodtan tipeghet a gyermeked.

  

 

Íme 4 szempont, hogy miért a legjobb döntés a tipegő hálózsák megvásárlása:

 

1. Pihe-puha, mint egy forró ölelés

 

Tipegő hálózsákjaink természetes bambusz rostból készülnek. Ez egy olyan anyag, ami extra védelmet és puhaságot kölcsönöz kisbabád/kisgyereked bőrének. A még mindig sokak által ismeretlen bambusz nemcsak a hálózsákok, de a babaruhák és egyéb textil kiegészítők gyártása során is egyre gyakrabban alkalmazott, természetbarát alapanyag. Így a gyermeked számára kényelmes lehet a hálózsák, ráadásul te is biztonságban tudhatod, mind az anyag szempontjából, mind pedig a tipegés miatt.

 

 2. Egész éjszakán átívelő hőkomfort

  

 A bambusz már csak lélegző tulajdonságai révén is fantasztikus anyagnak minősül. Míg nyáron hűvös érzetet kelt, addig télen biztosítja a szükséges hőfokot és kellően melegen tartja kisbabádat. Hőszabályozó és nedvességelvezető tulajdonságainak köszönhetően minden évszakban nagyon praktikus a használata a kisgyermekek számára. A puhasága miatt pedig a gyermeked is nagyon fogja kedvelni a tapintását, és kényelmes lesz neki benne aludni.

   

3. Frissesség este, frissesség reggel!

 

Hálózsákjaink nagy nedvszívó képességgel rendelkeznek, ami különösen előnyt jelent a még nem teljesen szobatiszta gyerekek számára. Továbbá „baleset” esetén is garantálja a kényelmet és az egészséges környezetet a kicsi érzékeny bőrre számára, nem lesz azonnal kiütés vagy pirosság a baba bőrén.

  

4. Tartósság, akár több generáció számára is!

  

Tudjuk, hogy egy kisgyereknek rengeteg mindenre van szüksége, és szülőként kötelességünknek érezzük, hogy mindenből a legjobbat adjuk meg csemeténk számára. A bambusz egy olyan anyag, amely támogatja a szülők ezen törekvéseit, hiszen a bambuszból készült viszkóz szilárd, így a ruha nem zsugorodik össze, nem nyúlik ki, nem deformálódik vagy kopik el több mosás és használat után sem. Ez azt jelenti, hogy mondjuk 2-3 év használat után akár tovább is adhatjátok, hogy egy másik gyerek is élvezze előnyeit, ezzel is hozzájárulva a környezetünk védelméhez.

  

A bambuszból készült hálózsákot tehát nyugodtan tedd el, ha még szeretnétek kisbabát, hiszen a szekrényben tárolva is megőrzi alakját, puhaságát és mindazt, amit a bambusz nyújtani tud neked, és akár évek múlva születendő gyermekednek. Így az éjszakák a tesó számára is igazán nyugodtak lehetnek.

  

Szeretnéd tudni, hogyan válassz megfelelő hálózsákot? Olvasd el a hálózsákról és a TOG ról szóló cikkünket itt.

 


Írj kommentet

×