Szőke kisfiú sárga liaabébé tipegá háózsákban hasal és nagyon cuki

Hogyan válasszam ki a legjobb hálózsákot kisgyermekem számára?

Gondolkodtál már azon, hogy a hálózsák jó ötlet-e gyermekednek? Most eláruljuk, hogy mennyire teszi könnyebbé az életeteket, és hogyan lehet egész évben használni.

 

Kisgyermekes szülőként tudjuk, hogy semmi sem hasonlítható egy csendes éjszakához, amelyben a kicsi békésen pihen, és nem ébred fel túl gyakran. A kisgyermek alvása rendkívül fontos szerepet játszik élete első éveiben. Ehhez viszont a csodaszép kiságy mellett hálózsákra is szükség van, amit olyan tulajdonságokkal alkottunk meg, amely tökéletesen végigkíséri csemetéd alvását, az első néhány életévében.

 

Amint az ember szülő lesz tudatosul benne, hogy gyermeke jelenti számára a prioritást az élet minden területén. Csak arra vágysz, hogy minden pillanatot érdekesebbé, könnyebbé, nyugodtabbá tegyél számára, hogy harmonikusan fejlődjön, egy kifejezetten az ő igényeihez igazított környezetben. Ezek az elvek vezéreltek minket is, amikor megalkottuk tipegő hálózsákjainkat, felhasználva tapasztalatunkat és tudásunkat, hogy valóban pihentető, minőségi alvást biztosítsunk a kisgyermekek számára.

 

Fedezzük hát fel együtt, hogyan válaszd ki a legjobb hálózsákot gyermekednek, kitérve arra, hogy miért fontos figyelni a TOG mértékegységre, ami a gyerekeknek készült hálózsákok melegségét/vastagságát hivatott meghatározni.

kisfiú kék pöttyös liaabebe hálózsákban áll a szobában játékokkal  

A hálózsák nem évszak kérdése! 

Az első fontos dolog, amit akár kezdő, akár rutinos szülőként tudnod kell, hogy a hálózsák használatát nem az adott évszak, hanem a szoba hőmérséklete határozza meg. Ez legyen az első szempont, amire figyelni fogsz vásárlás előtt.

 

 

Mit tehetsz szülőként, hogy kényelmesen aludjon?

10-15 évvel ezelőtt egy anyának igazi újdonság volt a gyerekeknek szánt hálózsák, mivel segített, hogy a kicsi egész éjszaka betakarva tudjon aludni. Ezzel a „felfedezéssel” a hálózsákok nélkülözhetetlen alvócikké váltak, ezért is keresnek fel egyre gyakrabban az anyukák, akik pozitív tapasztalatokkal térnek vissza.

 

 

Milyen szempontok alapján válasszak hálózsákot kisgyermekemnek? 

 

A TOG fontossága 

Mindenhol láttad ezt a rövidítést, ahol hálózsákot találtál, de nem jöttél rá, hogy mi az? A TOG a gyermekek számára készült hálózsákok egységnyi mércéje. Abban az esetben, amikor a szoba átlagos hőmérséklete eléri a 21-23 Celsius-fokot, a gyermeknek 1 TOG-ra van szüksége, amelyet megtalálsz kínálatunkban.

  

 

 

További 3+1 indok, hogy miért a a Liaa Bebe tipegő hálózsákjai mellett dönts!

 

1. Éjszaka egy gyermek sokat forgolódik és kitakarja magát, a hideg pedig, amit érezni fog, nem fog tetszeni neki. A hálózsák által lehetetlen a kitatarozás, így alvás közben állandó lesz a hőmérséklet, a gyermek pedig pihen 

 

2. Azért válaszd hálózsákjainkat, mert kényelmesek és rugalmasak. Egyedi összetételük, a bambusz, mint fő alapanyag 5% elasztánnal kiegészítve. Nem tartalmaznak semmiféle mérgező, káros anyagot, sokkal inkább nyugtató hatással rendelkeznek, ami a puhaságuknak köszönhető. 

 

3. A jelenleg kapható 1.0 TOG ujjatlan tipegő hálózsákjaink kiválóan alkalmasak 21-24 fokban, míg a 2.5 TOG hosszú ujjú zsákjaink a 18-21 fokos szobahőmérsékletre ideálisak, amelyet bármelyik évszakban bátran ráadhatod gyermekedre. 

 

+1. Gyermeked szabadon mozoghat a hálózsákban, miközben biztonságban marad, ez nyugalmat ad számodra is. Ráadásul nem fog belegabalyodni lepedőbe, takaróba és játékokba.

 

Javasoljuk, hogy mielőtt vásárolsz türelmesen nézd végig a sokszínű kínálatot. Vedd figyelembe kedvenc színeit, karaktereit és a megfelelő méretet. Harmonikusan kombinálható a szoba hőmérsékletével és az alvás közbeni ruhaválasztással.

Garantáljuk, hogy mindaz, amit honlapunkon találsz, hozzáértő kezek által, minőségi alapanyagokból készült. A nyugodt alvás iránti elkötelezettségünk garanciájaként emlékeztetünk arra, hogy tipeegő hálózsákjaink a legfinomabb természetes anyagokból készülnek, bambusz viszkózból, szigorúan TUV-vel bevizsgáltatva.

 

Megfelelő méret választása


Írj kommentet

×