Hogyan öltöztesd gyermekedet 23°C fokos szobában?

Minden szülő számára fontos, hogy gyermekének pihentető éjszakában legyen része, hiszen egy kialvatlan kisbaba nagyon nyűgös  tud lenni.

 A kisbabák számára fontos kialakítani egy olyan biztonságos és kényelmes környezetet, ahol nyugodtan aludhatnak.  Ehhez hozzá tartozik a megfelelő ruházat megválasztása.

 A LiaaBébé ajánlott viselete 23°C fokos szobában kisbabák számára: 

Body + Hálózsák  (1.0 TOG). 

Az öltöztetési ajánlás az  EN 16781 (Safety requirements and test methods for children's sleep bags for use in a cot) Európai szabványt figyelembe véve készült el

Ne habozz beszerezni a puha és kényelmes bambusz bodykat és hálózsákokat a LiaaBébé választékából, hogy gyermekednek a legjobb alvási környezetet biztosítsd!

Kisbabák öltöztetése 23°C fokos szobában altatáshoz

Megfelelő öltözet altatáshoz

Amikor a baba alvásához készültök, válassz könnyű és légáteresztő anyagokból készült ruhákat, például olyanokat, mint a LiaaBébé bambusz termékei. Az ilyen könnyű anyagok segítenek elkerülni a túlmelegedést és hozzájárulnak a szellőzéshez.

Ne feledd, hogy minden baba egyedi, és az időjárás változása is befolyásolhatja az öltözködésünket.

Figyelj a baba komfortérzetére és az ő igényeire. Ha észreveszed, hogy izzad, túl melegen van, akkor csökkentsd a rétegeket, és ha fázik vagy hideg tapintású, akkor pedig adj hozzá több réteget.

A baba tarkóját ellenőrizd, hogy meg tudd, nem fázik-e vagy nincs-e melege.

3-6 hónapos korig a babahálózsákokat ajánljuk, míg 6 hónapos kortól a Tipegő Hálózsákokat.

Az 1.0 TOG -s hálózsákok két rétegűek. Kívül bambusz, belül puha bélés biztosítja a gyermekek kényelmét. 21-23°C fokos szobába ajánljuk.

Az 2.5 TOG -s hálózsákok 3 rétegűek. Kívül- belül bambusz, középen bélés biztosítja a gyermekek kényelmét. 18-21°C fokos szobába ajánljuk.

Néhány további tipp, hogy megkönnyítjük az éjszakai alvást:

Ha a baba alvás közben nyűgös és gyakran ébred, lehet, hogy az öltözékével van probléma. Ellenőrizd hogy nem e fázik, vagy nincs e melege

Amennyiben gyermeked lába hideg, nyugodtan használj zoknit vagy válassz kamáslis hálózsákot. 

Ne habozz beszerezni a puha és kényelmes bambusz bodykat és hálózsákokat a LiaaBébé választékából, hogy gyermekednek a legjobb alvási környezetet biztosítsd!

A megfelelő méretű hálózsák kiválasztása érdekében nézz meg Mérettáblázatunkat. Fontos, hogy a hálózsák arányos legyen a gyermek magasságával és végezetül feltudod hajtani a lábrészt, hogy megfelelő legyen.

×